Okul Müdürümüz Cafer İZMİRLİ'nin Göreve Başlayış Mesajı

15.08.2022 1597

Okul Müdürümüz Cafer İZMİRLİ'nin Göreve Başlayış Mesajı

Kiymetli Eğitim mesai arkadaslarım ; Okul Müdürü olarak bugün göreve başlamış bulunmaktayım.Güzel mesajlariniz için sağolun. Izmir ilimizin incisi, Menemen'in guzidesi Imam Hatip Lisemize okul müdürü olarak görevlendirilmenin onuruyla bana güvenenlere layık olmaya çalışacağım. Görev sürem boyunca eğitim adına gösterilecek en küçük gayretin geleceğe atılan büyük bir adım olduğu bilinciyle vazifemizi yerine getireceğiz. Türk düşünürü Farabi'nin: "Eğitimin nihai amacı, kişinin kendisi ve çevresi için 'faydalı' hale gelebilmesini sağlamaktır. Gerçek ve geçerli olan başarı; herkes için huzurlu ve güvenli olan bir dünyanın oluşmasına, gelişmesine katkıda bulunmaktır" sözlerini gaye edinip Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartma hedefine hizmet edecek, Orta Asya'dan Avrupa'ya, Afrika'ya uzanan gönül coğrafyasına lider olacak, ülkemizi tüm dünyada gururlandıracak Aziz Sancarlar, Selçuk Bayraktarlar yetiştirmek için çok çalışacağız. Hedeflere eğitimin tüm paydaşlarıyla birlikte yürüyebilmek için üç temel ilkemiz olacak: "adil olmak, eşit olmak ve çok çalışmak..." Bu ilkelerden taviz vermeden iş birliği ve gönül birliğiyle okulumuzu her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırmak için mücadele edeceğiz. Basta Mustafa ÇIMEN olmak üzere bu güne kadar görev yapmış, okulumuz eğitimine katkıda bulunmuş herkese emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de bu bayrağı daha ileriye götürüp bizden sonrakilere teslim edeceğiz. Kişiler fani kurumlar bakidir. Fani olanın hevesiyle değil baki olanın aşkıyla...

15-08-2022

Adres:
Uğur Mumcu Mah., Mustafa Yücel Özbilgin Blv. No26, 35660 Menemen/İzmir OKULUMUZ ŞEHİT HAKAN GÜLŞEN AİHL BİNASINA TAŞINMIŞTIR.