Okul  Müdürümüz Sn. Cafer İZMİRLİ 'nin Ara Tatil Mesajı

Okul  Müdürümüz Sn. Cafer İZMİRLİ 'nin Ara Tatil Mesajı

12.11.2022 388

Okul  Müdürümüz Sn. Cafer İZMİRLİ 'nin Ara Tatil Mesajı

Sevgili Öğrencilerim,   2022-2023 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönem ara tatiline ulaştık. Tatilinizi dinlenerek, ailenize ve sevdiklerinize zaman ayırarak, birlikte vakit geçirmenin mutluluğuyla çok kitap okuyarak, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak, geçirmenizi arzu ediyorum.   Değerli Velilerim,   Sizlerin de ne kadar yorulduğunuzun farkındayız. Bu yolda sizin desteğinizle ilerlediğimizi biliyoruz. Bu ara tatil, size de çok iyi gelecek. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum.   Değerli Meslektaşlarım,   Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, okulumuzun başarı seviyesinin arttırılmasında göstermiş olduğunuz fedakârca, gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.   Bu vesile tüm öğrencilerimizi, velilerimizi ve eğitim çalışanlarımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

22-11-2022

Adres:
Uğur Mumcu Mah., Mustafa Yücel Özbilgin Blv. No26, 35660 Menemen/İzmir OKULUMUZ ŞEHİT HAKAN GÜLŞEN AİHL BİNASINA TAŞINMIŞTIR.