Okul Müdürümüzün Yıl Sonu Mesajı

Okul Müdürümüzün Yıl Sonu Mesajı

Okul Müdürümüzün Yıl Sonu Mesajı

16.06.2023 227

Sevgili çocuklar,

Şunun farkındayım elbet; çok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatilinizi dinlenerek geçiriniz ancak sağlınız için belirlenen kurallara hassasiyetle uyunuz. Ayrıca dinlenmenin, hiçbir şey yapmamak demek olmadığını unutmayınız.  Sizler, ülkemizin yarınlarısınız, geleceğe sizler yön vereceksiniz. Güçlü yarınlarımız için kitap ve diğer kaynaklarla kendinizi geliştirmeniz büyük önem taşıyor. Bu yüzden tatilde daha çok okuyun. 

Geçmiş yılların süreçlerini dikkate alarak eğitim hedeflerimizde özgün ve yeni planlamalara hep birlikte ilerliyoruz. Gelecek nesillerimize binlerce yıllık birikimimizi, kültürümüzü, tarihimizi, bizi biz yapan değerlerimizi, bilimsel ve sanatsal çalışmaları sizlerin öncülüğünde aktarabileceğimizin farkındayız. Sizlerin bu doğrultudaki çabasını gördükçe; doğru yolda, doğru adımlar attığımıza yine ve yeniden emin oluyoruz.

Toplumları zamanı yakalayan değer ve donatılarla tanıştırma noktasında sizler, başat rol oynuyorsunuz. Eğitime geniş alanlar kazandırmak, özgün yönelişler sunmak ve farklı teknikler kullanarak hedeflerimizi daima daha yukarılara taşımak ancak sizlerle mümkün olabilir. Mesuliyet duygusuyla, azimle, kararlılıkla ve iyi uygulamaların doğuşuna kaynaklık eden heyecanımızla birlikte çocuklarımıza birlikte ilham vermeye devam edeceğiz.

Saygıdeğer veliler,

Yaz tatili, çocukların zorunlu öğretim programları yerine kendi istek ve tercihleri doğrultusunda öğrenmeyi yeniden keşfedeceği eğlenceli bir dönem olabilir. Bu çerçevede yaz tatilinin çocuğumuzun günlük hayatını nasıl etkilediğine dikkat etmek zorundayız. Bunun yanında çocuklarımızı hayata hazırlamak, daha da önemlisi tatilden kaynaklanan öğrenme kaybını azaltmak gerekiyor. Unutmayalım ki, çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz nitelikli serbest zamanlar, onlara göstereceğiniz ilgi çok değerli. Onların kendi ilgileri doğrultusunda sanatsal ve bedensel becerilerini geliştirmeleri diğer akademik alanlara daha yoğun bir ilgiyle bağlanmalarını beraberinde getirmektedir. Sizlerin, bu süreçte daima yanımızda olacağınız inancıyla bu tatil döneminde yüzünden gülücükler eksik olmayan çocuklarınızla, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Cafer İZMİRLİ

OKUL MÜDÜRÜ

04-06-2023

İLETİŞİM

Adres:
Uğur Mumcu Mah., Mustafa Yücel Özbilgin Blv. No26, 35660 Menemen/İzmir OKULUMUZ ŞEHİT HAKAN GÜLŞEN AİHL BİNASINA TAŞINMIŞTIR.


Telefon
(232) 838 3483


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın